Nurmes 360 Palvelukartta

Nurmeksen ja Valtimon yrittäjäyhdistyksen käynnistämä uusi Nurmes 360 Palvelukartta on julkaistu yrittäjäyhdistyksen www-sivuilla. Mainostoimisto Aamu&Virkku toimii yhteyshenkilönä Palvelukarttaan liittyvissä kysymyksissä ja minulle voit soittaa jos haluat yrityksesi, organisaatiosi tai tapahtumasi mukaan Palvelukartalle.

Mukana on jo yrityksiä, tapahtumia ja nähtävyyksiä, ja sisältö kasvaa koko ajan. Mukaan mahtuu ja kaikki halukkaat ehtivät vielä kartalle. Karttaa kehitetään matkan varrella, ja uusia kohteita lisätään sitä mukaa, kun saamme tiedot.

Yrittäjäyhdistyksemme sanoin Yhdessä olemme enemmän, myös markkinoinnissa. Tämän upeasti kuvatun Nurmes 360 Palvelukartan lähtökohta ja tavoite on markkinoida yhdessä, ja siten kustannustehokkaasti toinen toisiamme, kaikkea sitä hyvää mitä meillä täällä on tarjolla. Ja samalla on hyvä muistuttaa meitä kaikkia siitä kuinka hienossa, kauniissa ja puhtaassa ympäristössä saamme asua, elää ja työskennellä.

Ota siis yhteyttä, tule mukaan!
Minna Kähkönen / p. 040 9643 558 / minna.kahkonen(at)aamuvirkku.fi

Klikkaa kuvaa niin pääset kartalle!

Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle?

Ota yhteyttä, niin kerron lisää miten Google Maps -linkitetty Nurmes 360 Palvelukartta voi nostaa sinun yrityksesi / tapahtumasi sivujen näkyvyyttä asiakkaille.

Lähetä tietosi ilmoittautumislomakkeella!
Soitan sinulle lomaketiedot saatuani mahdollisimman pian.

Hinnat ja lisätiedot:

Karttapalvelun alustaa ylläpitää ja kuvaukset toteuttaa SkyTeamCopter.
Hinta peruspaikkaan Nurmes 360 Palvelukartalla, yhteystietokorttiin logo, linkit ja Google Maps -linkitys sekä jakolinkki someen

  • kertaveloitus perustamismaksu 50€ + alv 24%
  • ylläpito vuosimaksu 50€ + alv 24% /vuosi

Lisäpalveluna on mahdollista tilata omille www-sivuille sijoitettava 360-sisäkuvaus, Matterport- kuvaus tai ilmakuvaus ulkotiloissa.
Palvelun laskuttaa SkyTeamCopter.

Kysy kuvaushinnoista tai pyydä esittely:

Antti Ikonen / SkyTeamCopter
p.045 2598112
skyteamcopter(at)gmail.com
https://skyteamcopter.com/

Usein kysytyt kysymykset:

Milloin Nurmes 360 Palvelukartan vuosimaksu laskutetaan?

- Palvelukartan perustamiskulu kertamaksuna ja ensimmäisen vuoden ylläpitomaksu laskutetaan sitten kun yrityksen kohdetiedot on lisätty kartalle ja linkkien toimivuus on testattu. Vuosimaksuisen palvelun seuraava vuosi laskutetaan vuoden kuluttua.

Pääseekö Nurmes 360 Palvelukartalle yritys tai tapahtuma joka ei ole yrittäjäyhdistyksen jäsen?

- Kyllä. Kaikki ovat tervetulleita kartalle mukaan yhteisesti markkinoimaan kaikkea sitä hyvää mitä Nurmeksessa on tarjolla. Olet toki tervetullut liittymään jäseneksi yhdistykseemme, jolloin saat tiedon muusta yrittäjiä hyödyttävästä toiminnastamme.

Miksi minun yritystäni ei ole vielä merkitty Nurmes 360 Palvelukartalle?

- Yritysten paikkamerkinnät ja yritystiedot lisätään Palvelukartalle siinä järjestyksessä kun saamme tiedot mukaan liittyvistä yrityksistä tai tapahtumista. Automaattisesti emme mitään kohdetta maksulliselle Palvelukartalle lisää, vaan palveluun liittymisestä sovitaan aina kunkin yrityksen kanssa erikseen. Voit aina kysyä lisää yhteyshenkilöltä Minna Kähköseltä / Aamu&Virkku p. 040 9643558

Minkälainen tapahtuma voi päästä mukaan Nurmes 360 Palvelukartalle?

- Palvelukartallamme on varmasti mielekkäin olla mukana ne tapahtumat jotka toistuvat säännöllisesti (esimerkiksi vuosittain) ja ovat aina samassa paikassa. Näin pystyy parhaiten hyödyntämään Google Maps linkityksen. Myös Kylätalot tapahtumineen, Nuorisoseurojen talot ja Kyläyhdistykset saavat toiminnalleen lisänäkyvyyttä palvelukartan avulla. Kysy lisää!